Goda idéer är alltid värda en chans till…

På väldigt kort tid blev magasinet Les Affaires mer än bara en tidning. Anledningen är att Les Affaires har en funktion och en mission att fylla – att sprida kunskap om kvinnors företagande, utbildning och organisationer samt att stärka och informera kvinnor i deras karriärer.
Vår stolta tidning Les Affaires har av olika anledningar legat i träda det senaste året.
På alla frågor och undringar förstår vi att det är fler än vi som saknat magasinet…
Så nu är det dags att skaka av sig dammet och sätta fart på tryckpressarna igen och ut kommer Les Affaires 2.0. Är du kvinna, driver företag eller sitter på ledande position inom företag, förvaltning och så vidare är beräknat att landa i din brevlåda med beräknad touchdown i brytningen januari/februari. Med tre nykläckta genier och en gammal räv i redaktionen är vi åter redo att sprida ljus över det Västmanland. Konceptet är det samma som förr plus att vi nu utvidgat vår intressesfär till att innefatta även integrations- och hbtq frågor.
Vi har kvar vårt kontaktnät, men vill naturligtvis även få nya artikeluppslag och idéer från dig. Mejla redaktionen direkt på redaktionen@lesaffaires.se

Kommentarer inaktiverade.